Door rechtsboven op de website te klikken op 'Inloggen' kun je eenvoudig inloggen met je e-mailadres en gekozen wachtwoord, of met je Facebook of Google account.

Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan kun je een nieuw wachtwoord opgeven door op 'Wachtwoord vergeten' te klikken.

Let op: je account is pas actief nadat je de activeringslink in de bevestigingsmail hebt geopend.

Ervaar je problemen met inloggen? Aarzel niet om contact op te nemen via de chat op de website!

Heeft u het antwoord gevonden?