Wij willen van iedere verhuizing een feestje maken

Een verhuizing verloopt nooit helemaal soepel. Sluit een moment jouw ogen en denk terug aan jouw laatste verhuizing….Te laat begonnen met inpakken? Lastig om vrienden op te trommelen? Een dure verhuisdienst ingeschakeld?  

Wij streven ernaar om al deze problemen op te lossen. Benieuwd hoe? Lees hieronder verder.

Stap 1: De verhuisbenodigdheden in kaart

Wij brengen in kaart waar jij verhuisbenodigheden (vb. verhuiswagens) kan ophalen. Deze kan je vergelijken en direct boeken bij de aanbieder. 

Als consument betaal je nooit meer dan dat je direct zou betalen bij de aanbieder.

Stap 2: Een verhuisdienst inschakelen wanneer het jou uitkomt

Het wordt straks een fluitje van een cent om de verhuisdienst in te schakelen die het best bij jou past. De bij ons aangesloten verhuisdiensten zullen concrete tarieven hanteren die gemakkelijk te vergelijken zijn. 

Doordat de beschikbaarheid van de verhuisdiensten real-time beschikbaar is, kan je direct zien welke verhuisdienst jou kan helpen op de tijd die jij wilt.

Stap 3: Verhuizen met jouw buurvrouw

Geen budget voor een verhuisdienst? Wil jij sociaal contact met jouw buurt? Wat jouw reden ook is, binnenkort kan jij verhuizen samen met jouw stads- of dorpsgenoten. 

Niet geheel gratis, maar wel zo leuk en bovendien goedkoper.

Stap 4: Verhuizen van A tot Z

Nadat wij ervoor gezorgd hebben dat de verhuizing zelf gemakkelijk verloopt, gaan wij een stapje verder. Alles wat jij nodig hebt in het verhuisproces maken wij overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk.

Stap 5: Het feestje

Nadat wij bovenstaande doelen hebben bereikt is het tijd voor een klein feestje. Wij willen echter meer…verhuizen moet niet alleen gemakkelijker en socialer, maar ook duurzamer.  

Heeft u het antwoord gevonden?